Rimčevi strani zaposlenici doživjeli sramotan rasistični ispad: ‘Vratite se od kud ste došli, koji k***c radite u Hrvatskoj?!’

0
Foto:screenshot

Poduzetnik Mate Rimac objavio je da je nekoliko njegovih zaposlenika doživjelo sramotan rasistički ispad u Zagrebu.

“Da li je moguce da se ovo dogodilo u Zagrebu?! Šokiran i tužan sam.

Čuo sam se sa dečkima – kazu da su vidjeli grupu mladih muskaraca koji su se poceli sa rasistickim ispadima prema nasim stranim kolegama. ‘Vratite se od kud ste dosli, koji k* radite u Hrvatskoj…’ uz ostale popratne psovke. Nasi zaposlenici su pokusali izbjeci konflikt – presli su cestu i ubrzali korak ali su ih napadaci dostigli i poceli sa fizickim obracunom.

Jedna od stvari koje uvijek isticemo kandidatima koje privlacimo iz cijelog svijeta je da je Hrvatska sigurna zemlja u kojoj se na strance ne gleda kao gradjane drugog reda. Ovo je pojedinacni incident grupe neobrazovanih idiota koji, nadam se, nece imati utjecaj na percepciju stranaca koji su dosli svoj zivot graditi u Hrvatskoj.

Nadam se da ce Policija odraditi svoj posao brzo i efikasno i da cemo svi skupa shvatiti koliko stranci koji dodju zivjeti kod nas doprinose razvoju drustva i gospodarstva. Ako nismo u stanju privuci strance, necemo zadrzati niti Hrvate.”

Anita M.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here