ROGOZNICA IDE NA NOVE IZBORE: HDZ-ov načelnik podnio ostavku

0

HDZ-ov načelnik Rogoznice Marijo Mladinić svoje je sumještane putem Facebooka obavijestio kako podnosi ostavku na funkciju. Odluku je donio, kako isitiče, iz osobih razloga. Stanovike čekaju novi izbori.’

U funkciju općinskog načelnika sam ušao potpuno iskreno, sa punim srcem i željom da napravim mnogo dobroga za sve mještane naše općine.

Nažalost, svaki od stotina problema s kojima sam se svakodnevno susretao primao sam k srcu što je s vremenom jako negativno djelovalo na mene, moje zdravlje, život, obitelj.

Uvijek sam nastojao svaki svoj posao dovršiti do kraja, ovaj put to nažalost neću moći izvršiti. Zahvalan sam svima koji su vjerovali u mene i davali mi podršku.

Upravo zbog Vas mi je ova odluka toliko teška jer znam da neću opravdati povjerenje koje ste mi dali. Nadam se da ćete shvatiti moju situaciju i da mi nećete previše zamjeriti.

Općini Rogoznica ostajem na raspolaganju do dolaska povjerenika Vlade Republike Hrvatske.Budućem vodstvu naše Općine želim mnogo sreće i uspjeha na dobrobit svih mještana općine Rogoznica’, stoji u objavi.

Anita M.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here