Rozga progovorila o zdravstvenom stanju: Štitnjaču apsolutno više nemam…

0

‘Ovo je prvi put da ću za Božić biti doma na ovoj bini ovdje, par metara, s moje lijeve strane. Imam veliku tremu, a isto tako jedva čekam započeti. Jedva čekam taj 25. da se popnem na binu i da pjevam sa svojim Splićanima”, rekla je u razgovoru za RTL hrvatska pjevačica Jelena Rozga

Nakon 26 godina karijere, ova prelijepa Splićanka, tijekom pandemije je kaže, napokon naučila reći ne. Na to ju je prisililo njezino zdravstveno stanje. Otkrila je da joj je tzv. Hashimoto pojeo štitnjaču.

Više nisam u velikom stresu. Neću juriti pogotovo po pitanju posla. Čuvam zdravlje više, više cijenim svoje slobodno vrijeme, znam reći ne. Naučila sam i to. Morala sam zbog zdravlja. Jednostavno sam morala jer imam problema sa srcem i štitnjačom i to više ne krijem.

Štitnjaču apsolutno više nemam i sad sam rekla: ‘E sad je dosta, ajde da malo i ja uživam”’, izjavila je 44-godišnja Rozga.A dosta je odlučila reći i pričama o ljubavnom životu, koji više, ne želi komentirati.

Otkrila je i da otkako je pohotnika koji ju je uhodio godinu dana stigla sudska kazna, mirnije spava, no strah je ipak još prisutan. ”Mislim da ću jedno duže vrijeme gledati iza leđa i okretati glavu kad budem šetala i preko dana i navečer sa svojom psićem. Nije svejedno kad živiš sam”, priznala je.

Sama, ali ne doslovno. Njezin psić Ringo radi joj društvo posljednjih 10 godina. ”Hvala Bogu zdrav je, veseo je, on je divan i razmažen”, kazala je Rozga.

Ako prilike to dopuste, u 2022. planira turneju po arenama, a za sebe ima samo jednu želju.”Samo zdravlje. Zdravlje je na prvom mjestu i to sve više cijenim, pogotovo kad imam tih svojih problemčića – tako da samo zdravlje, sve drugo će doći”, zaključila je splitska pjevačica

Anita M.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here