“SHOW” NA PULJKOVU FACEBOOKU: “Pitaju me ukućani zašto sam se zacrvenio?”

0
Foto: Screenshot Jutarnji list

Nakon što je objavljeno da je u Javnoj ustanovi Športski objekti angažiran umirovljenik kojemu je ranije isplaćena otpremnina, o svemu se na Facebooku očitovao splitski gradonačelnik Ivica Puljak.

U komentarima Puljkove Facebook objave pojavili su se zanimljivi gosti. Javio se Jakov Prkić, predsjednik splitskog gradskog Vijeća.

– Pitaju me ukućani zašto sam se zacrvenio? Jel vruće u kući? Hoćemo li ugasiti grijanje? Ne treba kažem, samo sam nešto pročitao pa mi je neugodno – napisao je Prkić.

Njemu je replicirao nezavisni vijećnik Ante Franić.

– Jakove, šta je bilo s crvenilom kad si s Puljkom dogovarao svog direktora Čistoće ili onu malu iz Nadbiskupijske da je smjestite uz podršku Mosta? – upitao je Prkića.

Objavu je komentirao i SDP-ovac Damir Matijević.

– Nema veze, glavu gori, kriv je SDP – napisao je.

Nije izdržao Ivošević, ali ni Ostojić

No, nije dugo čekao odgovor vlasti. Idući se u komentarima pojavio dogradonačelnik Bojan Ivošević.

– Pa ono dotičnog ste vi zaposlili bez natječaja u JU ŠO dok si bio jedna od desnih ruka Baldasara, a on je paralelno sjedio u NO Stanoupravu i šutio dok te Baldasar zapošljavao također bez natječaja u Stanoupravu.
Pa ako te zanima ima li gdje tu SDP-a eto taksativno sam ti naveo – poručio je Ivošević.

Zanimljivo je da je na Ivoševićev komentar reagirao Ranko Ostojić, predsjednik županijskog SDP-a. Stavio je popularni “haha”, što povlači pitanje je li mu drago što je Ivošević odgovorio njegovom stranačkom kolegi Matijeviću.

No, samo oni znaju na što su mislili.


Ivica R.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here