SIROČE! Snimka Vučića u Pragu hit na Internetu! Nitko se s njim ne želi družiti

  0

  Kako se Vučić zaista proveo u Pragu mnogo bolje od njegovih samopohvala na Instagramu otkriva video neformalnog druženja nakon samita koji se pojavio na društvenim mrežama.

  Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Pragu na samitu Europske političke zajednice. Na svom Instagram profilu Buducnostsrbijeav, pohvalio se kratkim susretom s njemačkim kancelarom Olafom Scholzom, a objavio je i da je s predsjednikom Francuske Emmanuelom Macronom imao “srdačan susret, kao i uvijek” i dodao da su se “dogovorili da se ponovno sastanu”.

  “Ključne teme razgovora bile su Kosovo i Metohija i europski put Srbije.

  Verujem da sam odgovorno i ozbiljno zastupao našu zemlju i njene interese. Dogovorili smo se da se ponovo sastanemo, kako bismo razmotrili najbitnija pitanja od značaja za budućnost, ne samo naše zemlje i regije, već i u svijetlu globalne krize s kojom se svi suočavamo”, napisao je Vučić.

  Objavio je i fotografiju susreta sa šeficom Europske komisije Ursulom von der LeyenTe objave nisu ništa novo. Vučić se redovno hvali kao održava srdačne veze sa liderima najmoćnijih zemalja svijeta pa su i ovi kratki formalni susreti poslužili u iste propagandne svrhe.

  Ružno pače

  No, kako se zaista Vučić proveo u Pragu od ovih samopohvala na Instagramu mnogo bolje otkriva snimka neformalnih razgovora nakon samita koja se pojavila na društvenim mrežama.

  Naime, na njoj vidimo Erdogana, Orbana, Aliyeva, Macrona i druge čelnike država kako srdačno razgovaraju u atriju praškog dvora, dok Vučić stoji sam i tipka po mobitelu.

  Video je ubrzo postao viralan, a režimski tabloidi će očigledno imati pune ruke posla da opravdaju Vučićevu “izoliranost” u Pragu. A štrkljast je pa se ne može sakriti.