Sivvaspor i Torino u utrci za Caktaša, Rubin najavio pravnu borbu za igrača

Bivši veznjak Hajduka je na meti mnogih klubova

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Turski Sivasspor i talijanski Torino su najuporniji u pokušaju dovođenja Mije Caktaša, koji je odnedavno slobodan igrač i može potražiti novi klub bez odštete.

No, Rubin Kazan je najavio pravnu borbu za igrača koji je napustio pripreme u Dubaiju, Nogometplus prenosi izjavu njihova generalnog direktora Rustama Sayakhova, gdje kaže da su uzrok raskidu kašnjenja u isplati plaća, te dodaje:

– Određena dugovanja prema njemu postoje, ali ona nisu dovoljno velika da bi imao pravo na jednostrani raskid ugovora. Caktaš usprkos tome nije promijenio svoju odluku i ustrajan je da dobije jednostrani raskid. Sad problem prelazi kod pravnika, a mi ćemo braniti interese kluba u ovom slučaju.

No, bez obzira na njegov stav, Caktaš sada ima slobodne papire, o čemu smo već izvijestili, a u narednom periodu će se vidjeti gdje će nastaviti karijeru…

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Vidović Krišto i Vrkljan o dolasku Pupovčevih birača, koroni i testovima..

PISMO PLENKOVIĆU ZBOG NJEGOVOG PRIVILEGIRANJA PUPOVČEVIH BIRAČA I DISKRIMINIRANJA HRVATSKIH I EU GRAĐANA Poštovani gospodine Plenkoviću, Sa zaprepaštenjem smo primili vijest...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img