Thursday, September 23, 2021
HomePremium SadržajŠkoro napušta Domovinski pokret? Poručio Radiću: Izlazim iz vašeg društva! Želim...

Škoro napušta Domovinski pokret? Poručio Radiću: Izlazim iz vašeg društva! Želim vam sretno buđenje na groblju političkih diletanata.

Miroslav Škoro oglasio se na svom Facebook profilu gdje je odgovorio v.d. predsjednika Domovinskog pokreta Mariju Radiću poručivši mu da će udovoljiti njihovim molbama te da “izlazi iz svega”. Uz to napisao je da su “politički zomboidi samo toga još nisu svjesni” te im zaželio “sretno buđenje na groblju političkih diletanata”.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Ovime javno odgovaram na danas izrečenu zamolbu gospodina Radića da Domovinski pokret ne bude moj talac, da im omogućim nesmetan rad, kao i na javno navedenu mogućnost da sam ubrzam proceduru na tzv. sudu časti.

Dragi Mario, dragi “stranački prijatelji” iz predsjedništva i kluba zastupnika, iako znate sve okolnosti moje ostavke, udovoljavam svim vašim molbama.

Sve što ste danas zatražili od mene, ispoštivat ću i izlazim iz vašega društva.

Ako vam nešto nije jasno, pitajte Radića, Bubala, Šušnjara i Mesića. Uživajte u svojim v.d. ulogama, bavite se onim što najbolje znate, spletkama, uhođenjima i podvalama, a posebno vam želim sretno buđenje na groblju političkih diletanata.

Kako bi rekao poštovani general Glasnović, vi ste “politički zomboidi” samo toga još niste svjesni. Da sam znao tko sjedi za mojim stolom u mojoj kući, podnio bih ostavku i prije.

Članstvu Domovinskog pokreta poručujem: nikada vas neću napustiti i opet ćemo biti zajedno.

P.S. Poseban pozdrav upućujem gospodinu bravaru zbog brzog i efikasnog mijenjanja cilindra.” napisao je Škoro.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments