Thursday, September 23, 2021
HomePremium SadržajŠkoro: Tražim da Domovinski pokret javno objavi zbog čega su protiv...

Škoro: Tražim da Domovinski pokret javno objavi zbog čega su protiv mene pokrenuli stegovni postupak!

Iako novo vodstvo Domovinskog pokreta misli da je braniti se i na laž odgovarati istinom nečasno, pa su me dali na sud časti, mislim da sam bio strpljiv i konstruktivan.
Na kraju će o tome tko je u pravu odlučiti državne institucije. Nakon jučerašnjih sjednica tijela DP-a, na kojima se o bitnim temama raspravljalo više sati pod točkom razno, i to na razini trača, javno molim da na današnjoj konferenciji za medije u podne, vodstvo stranke objavi zbog čega su protiv mene pokrenuli stegovni postupak.

Ovo nije nikakav ultimatum, nego zamolba u svjetlu činjenica da zagovaramo demokraciju i otvorenost u svim postupcima. Kad već prigovaramo sudstvu i vlasti da su spori, netransparentni i neučinkoviti, zašto bi mi radili po istom obrascu.

Čemu čekati devedeset dana? Svi smo već umorni i želimo da ovo prestane. U državi ima puno važnijih problema kojima se trebamo baviti, a članstvu DP-a i svekolikoj javnosti je već dosta trakavica. U protivnom, nemam više namjeru trošiti vrijeme i biti u društvu onih koji uhode i žele drugima i njihovim obiteljima činiti zlo.

Želeći svima dug i sretan život, evo i linka na razgovor u kojem sam rekao sve, a koji su sa mnom vodili dragi ljudi iz Udruga Mladi za domovinu.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments