SKUPINA STARACA OBILJEŽILA ROĐENDAN KRVNIKA. NOSILI SU ZABRANJENNO ZNAKOVLJE.

  0
  195
  Foto: YouTube

  Ovaj vikend u Kumrovcu sljedbenici komunističkog satrapa i jugoslavenskog diktatora Josipa Broza zvanog Tito slave njegov izmišljeni rođendan. Na skupu se okupila šačica staraca od kojih su neki nosili nedopuštene simbole i veličali zločinački komunistički poredak.
  Kao što znate taj komunistički poredak osudile su u nekoliko rezolucija i deklaracija mnoge institucije uljuđenog svijeta i eksplicitno tražile da se uklone svi ostatci tok zločinačkog sistema kao što je to učinjeno s nacizmom i fašizmom.

  Osobito je problematično što legitimitet ovakvim događanjima daju predstavnici hrvatski vlasti, a je danas na ovom tužnom skupu hrvatske gerijatrije viđen i Krapinsko zagorski župan Željko Kolar inače i bivši kandidat za predsjednika SDP-a za što se natjecao s Peđom Grbinom.

  Obzirom na dom nazočnih štafetu nisu trčali što je inače bio običaj dok je diktator Broz upravljao životom i smrću u svojoj satrapiji.

  Osobito je sramotno da sa na improviziranoj pozornici vijorila zastava komunističke Hrvatske što predstavlja uvredu zdravoj pametii krši nekoliko zakona Republike Hrvatske.

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here