SMRTIĆ BLOKIRAO MAJU SEVER DO SMRTI? Voditelj “OTVORENOG” blokirao kolegicu s kojom sjedi u istom uredu!

0
Foto Instagram/Twitter

Urednik i voditelj HTV-ove emisije “Otvoreno”Damir Smrtić, blokirao je na Twitteru dugogodišnju kolegicu, HTV-ovu novinarku Maju Sever.

Rasprava se užarila zbog epizode “Otvorenog” koja se bavila Hrvatskom narodnom bankom i skandaloznom pričom o trgovanju vrijednosnica banaka. Umjesto da su ga pozvali u emisiju, novinaru koji je otkrio priču, Ilku Ćimiću s portala Index, ponudili su da gostuje u uvodnom prilogu. Ne želeći davati legitimitet emisiji i gostima, Ćimić je to odbio.

Sever je prvo prigovorila da je Ćimić trebao biti gost u emisiji. Smrtić joj je na to odgovorio da provjeri informacije i da “ne lupeta” te da je Ćimić odbio gostovanje.

“Za Damira Smrtića javno, i molim prinesite pozornosti Katarini Periši i Robertu Švebu. Dragi kolega Smrtić, Index.hr je napisao da smatraju da je gost u studiju Otvorenog, ili na zoomu, trebao biti Ilko Ćimić, a ne da on neće dati izjavu zbog Facebook statusa Ratka Boškovića”, napisala je na Twitteru Maja Sever.

Ujutro ju je dočekao važan ‘update’ – Smrtić ju je blokirao te Sever više ne može gledati ni komentirati njegove objave. Da stvar bude ‘jača’, Maja Sever i Damir Smrtić rade u istom uredu.

Anita M.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here