23/06/21

SPLITSKI DOMOVINSKI POKRET: “Tomislav Prljević tajnik HDZ-a nije podržao godišnje priznanje IX. bojni HOS-a!”

Must Read

U priopćenju za medije, splitski Domovinski pokret prozvao je tajnika HDZ-a Tomislava Prljevića. Rekli su da isti nije podržao godišnje priznanje IX. bojni HOS-a.

Osvrnuli su se i na sami HDZ.

Evo što su napisali:

“Da je HDZ odavno skrenuo u lijevo i okrenuo leđa hrvatskim braniteljima i udrugama proizašlih iz domovinskog rata koje su, njih desetak, predložile javno priznanje IX. bojni HOS-a, vidljivo je iz ishoda glasovanja na komisiji za dodjelu javnih priznanja Grada Splita.

IX. bojna HOS-a bila je predložena zbog nedvojbenih postignuća, a važno je napomenuti kako niti jedan član IX. bojne HOS-a nije osumnjičen niti optužen za ratni zločin već se ističu djelovanjima i visokim moralnim vrijednostima.

Bojna bez mrlje, bojna za koju zna-ne samo Split već i čitava Hrvatska ovom je prigodom ostala bez zasluženog priznanja- Skupne nagrade grada Splita zahvaljujući pojedincima”, napisali su iz splitskog Domovinskog pokreta.

- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

Škoti nakon poraza: Modrić nam je slomio srca, ali na predivan način

Ispadanje Škotske s Eura i poraz od Hrvatske ostavilo je gorak okus kod Graemea Sounessa, bivšeg škotskog reprezentativca...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img