Spriječite Apple da vam usporava telefon

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Vlasnici starijih Apple uređaja primjetit će da njihovi telefoni ne rade brzo kao nekad, a razlog tome je značajka koja produljuje radni vijek baterije u zamjenu za smanjenu brzinu. Evo kako ju možete isključiti.

Jeste li među kupcima iPhonea koji su primjetili da im uređaji rade malo sporije? Prema svemu sudeći, niste u krivu – Apple je zbilja uveo značajku koja usporava uređaj kada baterija dosegne određenu starost.

Ova funkcija, pored produljivanja rada samog uređaja, spriječava rušenje operativnog sustava, no to očigledno nije obeshrabrilo velik broj kupaca da počne glasno prigovarati. Kako bi otišli kupcima u susret, Appleovci su napravili dvije stvari: spustili cijenu izmjene baterije i uveli mogućnost isključivanja softverskog usporavanja.

Kupci su nakon toga spremili baklje i vile, no eto – ispostavlja se da usporavanje radi i na iPhoneu X, kao i iPhoneu 8.

Kako isključiti usporavanje?

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Sučeljavanje kandidata za čelno mjesto Splita: Bez sadržaja, vizije, rješenja,..; Puljak: “Jesam, pjevao sam ustaške!”

U emisiji OTVORENO hrvatske televizije gostovali su  Ante Franić - SDP, Željko Kerum - HGS, Vice Mihanović - HDZ, Jakov Prkić -  Pametno za Split...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img