Srpski političar komentirao deportaciju Đokovića iz Australije i podigao buru u medijima: ‘Užasan tretman jednog Srbina?! Pa magarac nije cijepljen!‘

0

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković izoliran je u zračnoj luci u Melbourneu po dolasku, uz liječničko izuzeće, na Australian Open. Slučaj je komentirao i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji je rekao da vlada poduzima sve da se “maltretiranje” završi

Srpski političar Nenad Čanak, zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srbije i predsjednik Lige socijaldemokrata Vojvodine, također je komentirao situaciju – javlja Index.Đokovića je, između ostalog, na Twitteru nazvao magarcem.

“Užasan tretman prema Srbinu!!! Prema Srbinu!! Pa, j**ote, nije užasan tretman zato što je Srbin nego zato što magarac nije cijepljen!” napisao je Čanak na Twitteru.

U drugoj je objavi na Twitteru naveo kako je svatko tko se ne cijepi protiv bolesti covid-19 neodgovorna i sebična osoba, osim onih koji za to imaju medicinski opravdan razlog.

Podsjetimo, Novak Đoković, inače glasni protivnik cijepljenja, dobio je izuzeće australskih vlasti od strogih epidemioloških pravila te se mogao prijaviti za vizu. No njegovi ljudi krivo su ispunili formulare pa je Đoković zadržan u zračnoj luci. Granični policajci oduzeli su mu mobitel i ograničili mu kretanje.

Ivic R.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here