Stipe Petrina: “Dakle ŠUPAK Nikola Grmoja iz sekte MOST poziva građane na prosvjed ispred središnjice HDZ-a.”

0
Foto: Screenshot YouTube
Primoštenski načelnik Stipe Petrina na svojem Facebook profilu žestoko je napao mostovca Nikolu Grmoju, a paljbu je osuo i po njegovim kolegama iz stranke Boži Petrovu i Miri Bulju. Povod objavi je prosvjed protiv HDZ-a, na što u zadnje vrijeme pozivaju članovi stranke Most.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Dakle ŠUPAK Nikola Grmoja iz sekte MOST poziva građane na prosvjed ispred središnjice HDZ-a. Naravno, pritom ih i vrijeđa. ‘Koliko vas je spremno doći?’ . Pretpostavljam da bi na tom skupu govorio Grmoja zvani ‘Sekta Lucija’, Božo Petrov od milja zvani ‘Samostanska curica’, naravno i neizostavni Miro Bulj zvani ‘Dijagnoza F62.1’:

‘Spominje se mogućnost organizacije velikog prosvjeda ispred HDZ-a zbog ove neviđene pljačke na kojem bi se tražila ostavka Plenkovićeve Vlade. Koliko vas je spremno doći?’

Međutim, taj ŠUPAK Grmoja zaboravlja da je upravo ON 2015. bio PRESUDAN faktor što je MOST 2015. otišao s HDZ-om.

Uz to je rekao: ‘Ako sada HDZ ne dođe na vlast, RASPAST ĆE SE (zar to nismo željeli), a to mi (misleći na tzv. Metkovsku skupinu unutar MOSTA) nećemo DOZVOLITI.

I, Grmoja, otišli ste s HDZ-om. Ne jednom, već dva puta.

Danas ubirete plodove vaše ‘izuzetne pameti’, PONIŽAVANJA i VARANJA hrvatskih građana. Zato ste jednaki kao i HDZ i GORI. Krivci ste za sve zlo koje se događa od prosinca 2015. do danas.

Svatko tko razmišlja normalno, svjestan je da si ti i MOST jednako, ako ne i više krivi kao i HDZ. Većina građana već 2015. znala je tko je i što je HDZ, međutim, Grmoja, posebno ti, i MOST dali ste im alibi za sve zlo koje su napravili do 2015. i poslije toga. Sve do danas.

Zato je, Grmoja, bolje da se sakriješ u ‘mišju rupu’ da nitko ne vidi koliko si licemjer ti i cjelokupni MOST”, napisao je Petrina na Facebooku.

Anita M.