Stižu nove informacije oko nestanka mladog Splićanina u Beogradu: ‘Bio je u klubu Gotik, pričao je s nekim ljudima i onda mu se svaki gubi trag‘; Oglasio se i otac

0
Foto: Facebook

Matej Periš (27) iz Splita nestao je sinoć u Beogradu, a njegovi prijatelji kažu da su ga posljednji put vidjeli u klubu u kojem su bili u novogodišnjem provodu i to kako priča s nekim ljudima.

Kako kažu prijatelji Splićanina, telefon mu je ugašen cijelo vrijeme, pišu Kurir i Mondo

“Bili smo u klubu, kao i obično, ljudi su šetali tamo vamo. Vidjeli smo ga da priča s nekim, rekao je da se ide prošetati po lokalu. U početku nismo pridavali značaj tome što ga nema, jer smo mislili da je otišao s nekom djevojkom”, navode prijatelji.

Kako je vrijeme prolazilo, a njega nije bilo, počeli su ga tražiti po toaletima i oko kluba.

“Otišli smo u apartman, a ujutro na policiju. Cijelo vrijeme mu je ugašen telefon, brinemo se, prošlo je puno vremena. Tražili smo ga i po bolnicama”, kaže mladić iz Splita.

Prijateljica Mateja Periša objašnjava da nije nikad bio u ovom klubu.

“Došlo je njih šest prijatelja iz Splita 30. prosinca. S njim je bio prijatelj Miro, u klubu ‘Gotik’ je rekao da ide u toalet, nakon čega mu se gubi svaki trag”, ispričala je Josipa Bartulović, prijateljica nestalog Mateja iz Splita.

Kako objašnjava prijatelj, Matejev otac sutra stiže u Beograd kako bi nastavili potragu.

“Matej je inače miran momak i sportaš. Diplomirani ekonomist, ne bi sam otišao a da se nikome ne javi”, rekao je za Novu TV Matejev otac Nenad Periš, inače međunarodni vaterpolski sudac i dugogodišnji djelatnik splitskog ‘Higijenskog’, tj. Nastavnog zavoda za javno zdravstvo.

Mladić se nije javio roditeljima i isključen mu je mobitel.

Obitelji se javilo i hrvatsko veleposlanstvo u Beogradu koje kontaktira s tamošnjom policijom.

Nenad Periš kaže kako je njegov sin u Beograd otputovao s prijateljima koje poznaje cijeli život. Oni su svi dali svoje iskaze policiji, a provjeravaju se i nadzorne kamere kluba.

Podsjetimo, poznanica Mateja Periša objavila je apel da je njen prijatelj nestao 31. prosinca u 2.30 ujutro i da od tada nema informacije o njemu, donosi Slobodna Dalmacija

Ivica R.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here