23/06/21

Što se događa s HDZ-om u Slavoniji? Bivša pomoćnica ministra Brzica dala ostavku na sve dužnosti u stranci

Must Read

Nakon skoro devet godina na funkciji predsjednice OO HDZ-e  u općini Erdut i  do nedavno pomoćnica ministra turizma Snježana Brzica dala je ostavku na sve funkcije u svojoj stranci – donosi Hrvatska glasnik

Vladavina zakona kako se često priča ili piše u medijskom prostoru nije previše bitna za pripadnike HDZ-e. Ova sada već bivša predsjednica i pomoćnica ministra po našim informacijama je upravo suprotno dokazala i učinila.
Tražila je zamislite i stavila na dnevni red preispitivanje prebivališta trenutnog dužnosnika tj zamjenika načelnika u općini Erdut iz redova hrvatskog naroda i time uzburkala ionako turbulentno predizborno ozračje. Njeno postupanja i inzistiranje na provođenju Zakonu o prebivalištu a time i Statutu stranke koji po prebivalištu određuje kojem temeljnom ogranku stranke pripada taj član je sasvim poželjno i sukladno zakonima.

Međutim, opće je poznato da iz redova  HDZ ali i drugih stranaka postoje lokalni dužnosnici čije prebivalište nije u toj općini već u obližnjem većem gradu i to se svima tolerira. Svi ti dužnosnici imaju samo formalno prebivalište u toj općini.

dp

- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img