23/06/21

Poznati redatelj Antun Vrdoljak doživio moždani udar

Must Read

Legendarni redatelj desetak je dana proveo u bolnici, a samo zahvaljujući njegovoj pribranosti i pravovremenoj liječničkoj pomoći izbjegnuta je prava tragedija, piše Gloria.hr.

– Otac je sada dobro. Doma je i već je na nogama, otkrio nam je Marko Vrdoljak, sin slavnog zagrebačkog redatelja koji je krajem veljače hitno hospitaliziran na Rebru. Kako je Marko ispričao za Gloria.hr, njegov 89-godišnji otac Antun Vrdoljak sam je potražio liječničku pomoć, nakon što se taj dan osjećao loše. Nije se mogao osloniti na lijevu nogu te ga je iznenada zaboljela glava.

“Srećom da je odmah otišao u bolnicu. Majka i on su u tom trenutku kod kuće bili sami. Otac je odmah shvatio što bi moglo biti u pitanju, iako nikada nije doživio nešto slično”, kazao nam je Marko, koji je za očeve muke doznao kad je on već zaprimljen u bolnicu.

Slavni redatelj odmah je otišao u bolnicu.

“Bio je dobre volje. U svom stilu mi je rekao da se ne brinemo jer nije u pitanju bila litra nego samo moždana kap”, govori nam Marko, ističući da su se svi u obitelji ipak jako zabrinuli. Što zbog godina poznatog redatelja koji će u lipnju proslaviti 90. rođendan, a što zbog situacije s koronom. Prema Markovim riječima, njegov je otac baš taj dan trebao primiti cjepivo protiv Covida.

dp

- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

INDIJSKI IZBORNIK NAHVALIO HRVATSKU IGRU PROTIV ŠKOTSKE: Ovako rasterećeni možemo do kraja

Hrvatska nogometna reprezentacija pobjedom 3:1 nad Škotskom, u zadnjem kolu D skupine Eura, osigurala je plasman u osminu finala....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img