STRAŠNO: Prijetio da će svog dvogodišnjeg sina ispeći pod pekom i pojesti, a kuću zapaliti

0

Tužiteljstvo za 36-godišnjaka raži sedam mjeseci bezuvjetnog zatvora zbog gnjusnih prijetnji koju je izrekao svojoj majci i bratu

Prema optužnici koja je ovih dana podignuta protiv njega, Marijan S. je lani u kolovozu oko 15 sati u Osijeku nazvao svoju majku te joj rekao da će svojeg dvogodišnjeg sinčića “staviti pod peku, ispeći i potom pojesti”! Nakon toga zapalit će montažnu kućicu u kojoj mu majka stanuje, piše portal Danica.hr

Isto je ponovio i svom bratu kojeg je također tad nazvao. Majka i brat odmah su ga prijavili policiji koja ga je brzo uhitila. U istražnom zatvoru proveo je oko mjesec i pol.

Na ispitivanju u policiji Marijan je porekao prijetnje. Rekao je da je bio pijan i da ih je sve redom nazivao, ali da se zbog alkoholiziranosti ne sjeća sadržaja razgovora. Prilikom uhićenja napuhao je 1,36 promila.Majka je na sudu posvjedočila što je rekao, a njezine riječi potvrdio je i Marijanov brat.

“Htio mi je iz pakosti nauditi. Nazvao me taj dan i zaprijetio da će mog unuka staviti u peku i ispeći. Meni sin nije prijetio, samo je rekao da će kuću zapaliti. Otišla sam u policiju iz straha da će to stvarno učiniti”, svjedočila je uznemirena i prestravljena majka.

Za Marijana se  optužnicom traži bezuvjetan zatvor premda je dosad kazneno neosuđivan, piše portal Danica.hr.

Foto: press