STRAVIČNE NESREĆA KOD VELIKE GORICE Poginula braća i sinčić suvozača

0
Policija sirena/Ilustracija

Kako javlja policija, u mjestu Ogulinec bb (DC30) kod Velike Gorice, oko 17 sati je došlo do prometne nesreće. Tijekom slijetanja osobnog automobila smrtno su stradale tri osobe.

Promet je na tom dijelu prometnice obustavljen te se odvija autocestom A11 od prometnog čvora Lekenik do prometnog čvora Buševec.

Prema svjedočenjima nekih od stanovnika Ogulinca, čuo se strašan udarac.

“Izašli smo na cestu i neki muškarac je vikao: ‘Ljudi, zovite Hitnu’. Potom smo vidjeli u daljini smrskani bijeli Ford okrenut naopačke. Vrata auta bila su širom otvorena i tijela su bila vani, a oko njih i neki predmeti koji su ispali. Vrlo uznemirujući prizor iako smo 50-ak metara bili daleko. Nije dugo trebalo da u Ogulinac dođu Hitna, policija i vatrogasci. Na licima im se kasnije vidjelo da im je teško od scena kojima svjedoče iz blizine. Jadna obitelji trojice poginulih. Ne mogu ni zamisliti koju tugu proživljavaju”, rekla je za Jutarnji jedna mještanka. Troje putnika, među kojima je bio i mališan vrtićke dobi, nažalost, podlegli su stravičnim ozljedama nakon što su ispali iz vozila. Neslužbeno Jutarnji doznaje da su poginula dva brata te sinčić suvozača.

Tijela poginulih su nakon dovršetka očevida prevezena su na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku kako bi se utvrdio njihov točan identitet jer je samo jedna osoba kod sebe imala dokumente. Obdukcija će pokazati je li vozač, za kojeg se pretpostavlja da je D. A., bio možda pod utjecajem određenih supstanci ili mu je pozlilo tijekom vožnje, prenosi Dnevno.hr.

Ivica R.