Ove školske godine osmaši (8. A i 8. B razred) OŠ Dugopolje svojim pozitivnim primjerom poduzetnosti žele ostaviti nešto iza sebe mlađim generacijama i svojoj školi koja je ulagala u njih sve ove godine. Stoga su dali inicijativu za organizaciju utrke Korakom do knjige kako bi obogatili školsku knjižnicu novim lektirnim naslovima. Svima nama je dužnost da ih podržimo u ovoj dvodijelnoj akciji na sljedeći način.

Jutarnji dio programa

31. svibnja, za Dan škole, s početkom u 10 sati na stadionu Hrvatski vitezovi (Podi) održat će se cijeli program (utrka, turnir u graničarima – za učenike od 1. do 4. razreda, turnir u malom nogometu – za učenike od 5. do 8. razreda). Za sudjelovanje u utrci potrebno je donirati 30 kn (sredstva će biti usmjerena za kupnju lektira) i dobit će majicu. Cijeli program će završiti do 13:30 sati.

U organizaciji i financijskoj podršci sudjeluju Udruga DAR, Vijeće roditelja OŠ Dugopolje, OŠ Dugopolje, Općina Dugopolje, Podi d.o.o. te Turistička zajednica Dugopolje.

Obavijest roditeljima: djeca su obvezna doći, ali nije klasična nastava nego navedeni sadržaji. Djeca trebaju doći u sportskoj odjeći i kupljenim majicama.

Napomena: u slučaju loših vremenskih uvjeta (kiša) sve će se održati u velikoj školskoj dvorani

Večernji dio programa

Navečer u 18 sati održat će se Karaoke večer u Domu kulture. Svi koji su se htjeli prijaviti učinili su to do ponedjeljka, a na djelu ćemo ih vidjeti sutra navečer. Najbolje karaoke pjevače očekuju nagrade.

Svi koji žele dati podršku sutrašnjim događanjima više su nego dobrodošli.