Sutra na Poljudu darujte krv i možete otići kući sa originalnim dresom

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

U utorak 28. kolovoza, od 9:30 do 13:00 sati u novinarskom salonu na Poljudu održat će se sedma po redu akcija darivanja krvi, koju po tradiciji svake godine tijekom ljetne sezone organizira grupa splitskih sportskih novinara ”4N”, u suradnji s HNK Hajduk i Crvenim križem.

Kao i svake godine, tako se i ove godine tijekom ljetne sezone moglo čuti apele iz bolnice za dodatnim dozama krvi, stoga pozivamo sve koji su u mogućnosti da da se odazovu akciji kako bi ona polučila što veći uspjeh.

Za sve davatelje osiguran je obrok okrijepe i piće, te posebni pokloni za najmlađe darivatelje i one koji krv daruju prvi put, dok će najsretniji darivatelj otići kući s originalnim dresom Hajduka, piše hajduk.hr.

Dolazak na Poljud potvrdili su brojni sportaši, sportske legende i djelatnici, igrači i stručni stožer Hajduka, splitski Olimpijci… koji će aktivno podržati akciju. U prethodnih šest izdanja preskočena je brojka od 200 darovanih doza krvi, a s obzirom na najave i opsežnost akcije, koja svake godine broji sve više sudionika, računa se na novi rekord i ove sezone.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Biskup Križić na 76. obljetnicu Bleiburške tragedije izrazio čuđenje što je izjava jednoga saborskog zastupnika da je poslije rata trebalo biti mnogo više ubijenih,...

Biskup Križić na početku homilije rekao je da „naša domovina nije teritorijalno velika, ali usprkos tome ima premnoga mjesta koja su...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img