Sutra u Dugopolju kolona sjećanja za Vukovar

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Sutra će se u Dugopolju održati kolona sjećanja u spomen na žrtvu Vukovara u Domovinskom ratu.

Na taj način naša općina se i ove godine pridružuje ostatku Hrvatske koja će koračati ovoga vikenda uoči same obljetnice pada Vukovara, a sve će kulminirati velikim mimohodom u samome gradu heroju ove nedjelje 18. studenoga, kada obilježavamo Dan sjećanja na žrtvu Vukovara 1991.

Obilježavanje 27. godišnjice okupacije Vukovara i herojske žrtve hrvatskih branitelja i nedužnih civila, organizira Torcida Dugopolje u suradnji sa braniteljskim udrugama i Općinom Dugopolje.

Polazak je, po običaju, kod Balića duba u 18 h, a povorka završava na parkingu kod crkve. Tu će se ispod grafita „Vukovar“ upaliti svijeće uz molitvu za sve koji su živote položili na oltar domovine.

Organizatori mole sudionike kolone sjećanja da sa sobom ponesu svijeće koje će zapaliti podno zida oslikanog u čast poginulih branitelja.

Pridružite se i vi i zajedno odajmo počast gradu heroju.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Biskup Križić na 76. obljetnicu Bleiburške tragedije izrazio čuđenje što je izjava jednoga saborskog zastupnika da je poslije rata trebalo biti mnogo više ubijenih,...

Biskup Križić na početku homilije rekao je da „naša domovina nije teritorijalno velika, ali usprkos tome ima premnoga mjesta koja su...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img