23/06/21

Svi sudionici burnog Otvorenog o slučaju Mamić u samoizolaciji, evo tko je u studiju bio pozitivan

Must Read

Damir Smrtić, urednik i voditelj “Otvorenog”, svo osoblje studija HRT-a koje je sudjelovalo u realizaciji emisije, kao i gosti koji su sudjelovali u emisiji koja se bavila presudom Vrhovnog suda braći Mamić od petka su u samoizolaciji zbog toga jer se ustanovilo da je Juraj Čošić, predsjednik udruge “Dinamo – to smo mi” pozitivan na koronavirus.

– Ja sam testiran i test je bio negativan, ali sam ipak od petka navečer u samoizolaciji i već sam si organizirao posao iz samoizolacije – potvrdio nam je tu informaciju odvjetnik Veljko Miljević, branitelj Zdravka Mamića koji je sudjelovao u emisiji “Otvoreno” i, kaže, bio najudaljeniji od Čošića, ali je svejedno završio u samoizolaciji.

Da je u samoizolaciji potvrdio nam je i odvjetnik te bivši disciplinski sudac HNS-a Saša Pavličić-Bekić, koji je također gostovao u studiju HRT-a, a osim njega gostovali su i Krešimir Antolić, član Uprave GNK Dinamo te Željko Žganjer, odvjetnik i bivši ravnatelj USKOK-a.

Pokušali smo dobiti i urednika i voditelja emisije Damira Smrtića, ali nije odgovarao na poziv, a službeno nitko s HRT-a nije mogao potvrditi ovu informaciju već nam je rečeno da uputimo mail Službi za komunikacije javne televizije, ali da vjerojatno prije ponedjeljka nećemo dobiti službeno očitovanje s HRT-a zbog vikenda, javlja Jutarnji.

- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

SDP-ovac rekao Selak Raspudić da lupeta, ona ga izbacila sa sjednice

Rezolucija hrvatskog eurozastupnika Predraga Matića o općem pravu na pobačaj, o kojoj bi trebao glasati Europski parlament u Bruxellesu,...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img