TODORIĆ JE GLEDAO PAVLA VUJNOVCA: Dugo sam se lomio trebam li se osvrnuti nakon ovog sramotnog intervjua

0
Foto: screenshot

Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić na svojem Facebooku osvrnuo se na intervju koji je Pavao Vujnovac dao N1 televiziji.

“Dana 16.10.2022 g. na televiziji N1 – TNT gostovao je Pavao Vujnovac. Dugo sam se lomio trebam li se osvrnuti nakon ovog sramotnog intervjua.

Razlog je jednostavan. Zapravo mi je ispod časti da ovakvu razinu izlaganja i ovakvu osobu komentiram. Međutim isto tako mi je bilo jasno ako se ovom čovjeku ne suprostavimo, Republiku Hrvatsku će zadesiti još veće nesagledive posljedice. Prije 6 g. Napustio sam Agrokor i nisam se više informirao niti bavio kompanijom.

Nisam imao niti informacije o djelovanju Vujnovca-PPD vezano uz Agrokor/Fortanovu. Sva saznanja o Vujnovcu su bila iz medijskih objava raznih afera koja su ukazivala na osnovanu sumnju ozbiljnog kriminala. Kako su se zadnjih tjedana pojavile službene informacije, najprije o mađarskim investitorima vezano uz Agrokor/Fortanovu, a zatim rješenje Suda u Amsterdamu shvatio sam koje se kriminalno okruženje formiralo oko Agrokora/Fortanove i od tada sam počeo sam pratiti događanja i o njima nešto pisati. Informacija i činjenice koje sam dobio izgledale su porazno vezano uz lik i djelo Vujnovca.

Ali još uvijek nisam prepoznao njegove poslovne „vještine“. Upravo zato sam mimo mojih principa odgledao intervju koji je dao N1 televiziji. Nisam mogao vjerovati svojim očima i ušima. Biti ću pristojan i samo reći SRAMOTA za sve nas i za našu DOMOVINU HRVATSKU. Za Vujnovca postoje osnovane sumnje za niz nezakonitih radnji.

Kako si ozbiljan čovjek može nešto takvo dopustiti? Čak ni nisko rangiran član mafije ne bi tako postupao . Poslovno Vujnovac ne razumije osnovne stvari, a k tome laže gdje god stigne, priča što mu padne napamet, a baš mu ništa pametno ne pada. Ovih ću dana iznijeti činjenice da potkrijepim moje stavove”, ističe Ivica Todorić.