Topla ljudska priča koja vraća vjeru u ljude: Odrekao se stana za najam da bismo u njega mogli ja i moje dijete

0
Foto: Dugopolje.org
Samohrana majka u potrazi za stanom poželjela se javno zahvaliti čovjeku koji joj je pomogao. Potpuni neznanac se odrekao stana zbog nje i još joj financijski pomogao. 

“Ovo moram podijeliti s vama, pogotovo s onima koje su samohrane majke/očevi i svima onima koji imaju mališane i traže gnijezdo za naše piliće. Ostala sam nedavno iznenada sama s djetetom i krenula sam tražiti nam stan. Osim ovih velikih nenormalnih cijena stalno su me i odbijali uz riječi da ima malo dijete i da će im uništiti stan”, napisala je. 

Nakon dugo traženja, dogovorila je razgovoro s “normalnim” najmodavcem. 

“Rekao je da postoji još jedna osoba koja je zainteresirana za stan pa kako se dogovorimo ja i taj dečko, tako će biti. Nakon razgledavanja stana sijeli smo u kafić, nas četvero. Ja i moj mali pilić te najmodavac i  momak koji je bio zainteresiran za stan”, opisala je od početka razvoj događaja.

Cilj kave je bio da se dogovore tko će u stan. 

“Čim je najmodavac to rekao, momak je samo pogledao u mene i moga pilića, izvadio kuvertu u kojoj je već pripremio novac za polog i prvi mjesec najma i dao najmodavcu te rekao da je to kuverta za mene i moje dijete. Pitala samo ga zašto i govorila da ne treba, a on je rekao da zna kako je to kad se nema, da dijete podignem na noge da će se on snaći”, navela je samohrana majka i izazvala suze u očima čitatelja. 

Mladić se samo ustao od stola i otišao. 

“Ostala san u šoku i suzama, kao i najmodavac. Ipak ljudi moji ima jako malih, ali velikih ljudi. Kad se najmanje nadaš, pojave se”, rekla je. 

Objavila je i njegov Facebook profil.

“Ako ga netko poznaje neka mu barem javi da sam mu do neba zahvalna. Slala sam poruke, očito ga ne koristi, a broj mobitela nemamo”, završila je javnu zahvalu u grupi.

anita m.