Kako je jučer objavljeno bolnica Križine bit će prenamijenjena u bolnicu za potrebe borbe protiv korona virusa za područje naše županije. Da bi to bilo moguće cjelokupna “bolnica” Križine, odnosno svi pacijenti bit će prebačeni u bolnicu Firule i Križine će se u potpunosti osloboditi.

Kako je svako preseljenje težak i zahtjevan posao, tako je i ovaj. Pogotovo zbog činjenice da se “seli bolnica”. Na djelu društvenog angažmana po tko zna koji put aktivirala se splitska Torcida. Oni su jutros objavili kako su se stavili na raspolaganje državi i gradu Splitu u borbi protiv korona virusa, a prvi poziv dobili su već jutros. U svom priopćenju Torcidaši su naveli:

“U borbi protiv koronavirusa svoj obol će dati i Torcida. Torcida se stavila na raspolaganje državi i gradu u borbi protiv epidemije i danas smo dobili poziv za pomoć. Zadatak nam je preseljenje kompletne bolnice Križine na Firule! Ovo je nakon Domovinskog rata jedan od najvećih izazova za grupu i grad. Idemo još jednom pokazati našu snagu i sposobnost kada je najpotrebnije! Danas tijeokm da ćemo javljati detalje, a vi već možete pripremiti ljude i dignuti cili kvart i ekipu. Ovo je dužnost svakoga od nas! ZOVI SAMO ZOVI!!!! Život za Hrvatsku!” – stoji u objavi Torcide.

Podijeli objavu