Trener svih trenera: Nikad nije bilo dileme je li draža 1982. ili 1998.!

0
Foto: screenshot

U zagrebačkom Kaptol centru u tijeku je premijera dokumentarnog filma “Nikad ispričana priča – Miroslav Ćiro Blažević” autora Sabahudina Topalbećirevića koja je okupila brojne nogometne uglednike, a među njima i našeg Ivana Doriana Molnara.

Bosanskohercegovački novinar i sam je rekao da je bilo vrlo teško sažeti život i sportske uspjehe i cijelu karijeru trenera svih trenera u sat i pol, ali da je film izuzetno emotivan i bogat svim onim što je on ostvario.

Miroslav Ćiro Blažević također je s puno osjećaja govorio o tim najvećim uspjesima, za koje on smatra da su najveći i najdraži – 1982. i naslov s Dinamom ili pak 1998. i bronca s hrvatskom reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj.

Na premijeru su došli brojni sportski djelatnici, izbornik Zlatko Dalić, reprezentativci te neki bivši igrači.

– Jako sam uzbuđen i zahvalan onima koji su imali inicijativu da tako nešto ovjekovječe. U početku sam bio protiv jer čini mi se da filozofiju hrvatskog naroda poznajem, ne vole ljude koji su stalno nazočni, ali meni opraštaju, zato što sam dobar s vama, jer vi ste duša te publike, rekao je Ćiro na premijeri.

Što je draže, 1982. ili 1998.?

– Tu nije nikad bilo dileme, ne mogu lagati ni vas, a još manje sebe. 1982.! Onda dugo ništa, a onda sve ostalo, izjavio je Miroslav Ćiro Blažević, donosi HRT.

Ivica R.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here