Trogiranka maestralnom igrom pobijedila sve lovce i osvojila 25.000 eura; Kotiga: ‘Techo party! Ludilo!’

0
Foto: HRT

Zvijezda pretposljednje ovosezonske Superpotjere, Trogiranka Ela Franić, odnijela je pobjedu u duelu s cijelim supertimom! I dok je Ela osvojila iznos od 25.000 eura, u brzopoteznoj igri protiv lovaca za troje njezinih prethodnika nije bilo uspjeha.  

Sezonska radnica jednoga trogirskog hotela u prvom je krugu osigurala iznos od 500 eura. Odgovorila je, naime, na drugom pitanju da se na Višeslavovoj kristionici spominju Mratin iz Like, Jakov s otoka, Pribineža iz Vinodola i Mikula iz Otočca, no navedena imena navode se na Baščanskoj ploči, javlja HRT.

Potom je dobila ponude lovaca odabravši borbu protiv svih petero za 25.000 eura i uz 15 sekundi prednosti.  

Tijekom brzopotezne igre protiv supertima nije znala da je u romanu Jane Austen “Ponos i predrasude” Fitzwilliam Darcy vlasnik imanja Pemberley, zaključivši kako je riječ o “Orkanskim visovima”. Kazala je i da nagomilavanje dušika u organizmu uzrokuje respiratornu acidozu, a to čini nakupljanje ugljikova dioksida. Iako su lovci imali sve točne odgovore, dvije sekunde preostalog vremena donijele su joj pobjedu.  

“Sreća prati hrabre, ima bit’!”, ustvrdila je oduševljena Ela nakon ogleda s petorkom. 

“Triler! Korida! Techo party! Ludilo!”, započeo je Dean osvrt na duel pohvalivši Elu jer je, napomenuo je, pokazala kako ovaj format zapravo savršeno funkcionira.

“Mi smo bili odlični i nismo imali ni jednu grešku, ali je vremenska razlika bila dovoljno na njenoj strani da se, odigra li dobro, nema čega bojati. To je ona pokazala. Imala je hrabrost, znanje, brzinu i mi joj nismo mogli ništa. Bravo!”, istaknuo je.   

Na početku emisije naglasila je da bi s osvojenim novcem sinu, imenjaku voditelja Lokasa, kupila automobil. Poželjela je otići i na medeni mjesec na kojemu, kaže, nije bila iako je sa suprugom od davne 1987. godine. Dodala je i da obožava Italiju pa bi za destinacije bračnog putovanja odabrala Firencu i Veneciju. 

Pratite nas putem društvenih mreža  Twitter  Facebook i YouTube kanal