DugopoljeOrg/Načelnik Općine Otok Dušan Đula

Dušan Đula, načelnik općine Otok sa svojom Nezavisnom listom, ide na izbore kako bi osigurao većinu u gradskom vijeću. Pri tome se ne boji „Trojanskih konja“ koji mu žele poremetiti miran rad i služenje sumještanima općine Otok. 

Datum izbora za općinsko vijeće 9. lipnja 2024. je dobar primjer da se mogu uskladiti izbori za općinska, gradska i županijska vijeća, te za načelnike gradonačelnike i župane s izborima za Europski parlament, te se time mogu uštedjeti sredstva poreznih obveznika a ne ponašati se poput pijanih milijardera.

Dugogodišnji načelnik općine Otok pokazao je svojim djelima, a ne demagogijom, kako se služi svojim sugrađanima, od najmlađeg do najstarijeg.

Jedan od eklatantnih primjera je izgradnja dječjeg vrtića koji je izgrađen sredstvima iz EU fondova u iznosu preko milijun eura. Dječji vrtić je besplatan za sto pedeset djece općine Otok. Te, treba spomenuti da je Dušan Đula otac sedmero djece čime se rijetko koja osoba koja se bavi politikom može pohvaliti. 

Dječji vrtić u Otoku može biti primjer mnogim općinama i gradovima kako se može uštedjeti u samoj izgradnji jer vrtić je osigurao i solarnu elektranu te na taj način ima besplatnu električnu energiju. Tim projektom je pokazano kako se može na dobrobit djece i njihovih roditelja služiti građanima.

Dušan Đula, načelnik općine Otok svojim revnim radom napravio je impozantnu infrastrukturu u svim naseljima općine Otok. Ostvario je suradnju sa svim resornim ministarstvima, bez obzira na političku različitost, kako bi poboljšao život svojih sugrađana. Jedan od takvih projekata je ostvaren u suradnji sa Središnjim uredom za demografiju i mlade te su kroz taj projekt posao dobili deseci građana i to na dobrobit bolesnih, nemoćnih i starijih osoba. 

Nezavisna lista Dušana Đule zna da će građani općine Otok prepoznati rad i djela a ne isprazne priče oporbe i uvjeren je da će od ponedjeljka, iza izbora,  općina Otok imati stručne i kompetentne ljude u općinskom vijeću.