23/06/21

U sljedećim danima radovi na brzoj cesti Solin-Klis, pojedini dijelovi ceste će biti zatvoreni

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Kako obavještava Hrvatski auto klub (HAK) od danas 14. svibnja, pa sve do 18. svibnja (petak), na brzoj cesti Solin-Klis vršit će se radovi redovnog održavanja prometnice što će dovesti do povremenog zatvaranja prometnice.

Radovi će se izvoditi pojedinačno za svaki smjer, što znači da cesta neće biti u potpunosti zatvorena, već prva dva dana jedan smjer a ostala dva dana drugi smjer prometnice.

Zatvaranje ceste bit će od 22 sata navečer pa sve do 5:30 sati sljedećeg dana. Za to vrijeme promet će se odvijati starom Kliškom cestom.

Raspored zatvaranja brze ceste Solin-Klis:

  • 14./15. (ponedjeljak/utorak) i 15./16. (utorak/srijeda) od 22:00 do 05:30 sati zbog radova bit će zatvorena brza cesta Solin-Klis u smjeru Splita (DC1). Obilazak je starom kliškom cestom (ŽC6253).
  • 16./17. (srijeda/četvrtak) i 17./18. (četvrtak/petak) od 22:00 do 05:30 sati bit će zatvorena brza cesta Solin-Klis u smjeru Klis Grla (DC1). Obilazak je starom kliškom cestom (ŽC6253).
SourceHAK
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

INDIJSKI IZBORNIK NAHVALIO HRVATSKU IGRU PROTIV ŠKOTSKE: Ovako rasterećeni možemo do kraja

Hrvatska nogometna reprezentacija pobjedom 3:1 nad Škotskom, u zadnjem kolu D skupine Eura, osigurala je plasman u osminu finala....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img