Foto: Dugopolje org

Udruga 9. bojne HOS-a zatražila je lustraciju i zabranu zvijezde petokrake, a domoljube je pozvala da ne iseljavaju iz Hrvatske.

Zabranite zločinačku crvenu zvijezdu petokraku, a ne sveti pozdrav Za dom spremni. To je naša poruka svim saborskim zastupnicima, a posebno našim suborcima, hrvatskim braniteljima koji su danas u Saboru”, priopćili su iz te udruge.

Hrvatskoj treba lustracija jer tako na vlasti ne bi više bili oni koji donose zakone protiv Boga, obitelji, crkve, domovine i morala.

Predsjednik države, Vlade i Sabora su se skrivali po europskim uredima dok su dragovoljci HOS-a ginuli na ratištima”.

 ističu u svom priopćenju, Hrvatskom stvarno vladaju oni koji nikad nisu željeli slobodnu i samostalnu Hrvatsku i “koji nam nikad neće oprostiti što smo srušili njihovu Jugoslaviju” te su pritom navode Milorada Pupovca i Vojislava Stanimirovića. To su, navode dalje u priopćenju, i mnogi dezerteri i protivnici hrvatske nezavisnosti koji su na funkcijama umjesto hrvatskih branitelja.

Na kraju poručuju svim domoljubima da ne sele iz Hrvatske i da Domovinu ne predaju onima koji je ne vole, pljačkaju i ponižavaju