Monday, September 20, 2021
HomePripremaUsain Bolt izazvao NFL zvijezdu na utrku: Ulog su olimpijska medalja i...

Usain Bolt izazvao NFL zvijezdu na utrku: Ulog su olimpijska medalja i prsten Super Bowla

Bio bi to duel na 70 metara

Najbrži čovjek svih vremena Usain Bolt spreman je uložiti jednu od olimpijskih medalja na utrku protiv NFL zvijezde Tyreeka Hila

Wide receiver Kansas City Chiefsa važi za jednog od najbržih igrača američkog nogometa, a Bolt mu je u showu Dana Patricka ponudio utrku na 70 metara.

Kako je Hill najbrži u NFL-u na 40 jardi, a Bolt svjetski rekorder na 100 metara, spreman je organizirati utrku na 70 metara kako bi obojica imali iste uvjete.

“To bi bila velika stvar, ali ne vjerujem da bi se pojavio”, rekao je Bolt i ponudio je kao ulog zlatnu olimpijsku medalju za Super Bowl prsten.

“Uloži onda i prestani se kriti”, uzvratio mu je Hill na prozivku. Prethodno je Hill isprozivao Bolta i tvrdi da ga ne bi uspio pobijediti u trci na 40 jardi.
“Star je i gotov. Ne bi me mogao ni vidjeti na 40 jardi”, istakao je Hill koji drži rekord NFL-a od 4.29 sekundi na 40 jardi. Bolt je međutim bio brži od ovog rezultata 2019. godine i to u običnoj opremi. Istrčao je 4.22 i poručio je: “Istrčao sam 4.22 u papučama. Rekao sam mu već da nema šanse”.
Usain Bolt je najbrži čovjek svih vremena s vremenom 9.58 na 100 metara, a rekord drži i na 200 metara s vremenom 19.19.

Hill je u srednjoj školi imao također uspješne trkačke dane, a najbolja vremena koja je ostvarivao bila su 10.19 na 100 metara i 20.14 na 200 metara.

DP/foto: screenshot, ilustracija

I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments