Saturday, September 18, 2021
HomePripremaThompson: Evo dokaza da novinarka RTL-a Danka Derifaj laže

Thompson: Evo dokaza da novinarka RTL-a Danka Derifaj laže

Nastavlja se plemika između Thompsona i novinarke RTL- a Danke Derifaj.  Nakon što je objavljeno   kako su  RTL-ova novinarka Danka Derifaj i njezin snimatelj provalili u Thompsonovu kuću,  prozvana novinarka tvrdi da nije riječ o provali nego novinarskom poslu.

“Radilo se, naravno, o novinarskom zadatku, a ne provali. Popeli smo se na krov susjedne zgrade, u suvlasništvu ljudi koji u njoj žive, a poveo nas je predstavnik njihovih stanara, Branko Miodrag, jer je to bio jedini način da nam pokaže kako u stvarnosti sada izgleda njihov krov nakon što ga je Marko Perković Thompson pretvorio u svoje dvorište, iako se nalazi na susjednoj čestici od njegove”, napisala je Derifaj na Facebooku.S RTL-a su objavili:

“Reporterka Danka Derifaj bila je na novinarskom zadatku koji je od javnog interesa te svojim postupcima nije prekršila niti jedan zakon. Sve što je otkrila možete pogledati 23. kolovoza u našem istraživačkom magazinu ‘Potraga’ od 19.20 sati.

”Zbog cijelog događaja pozvana i policija koja je utvrdila:“Policijski službenici su u poslijepodnevnim satima na navedenom području postupali po dojavi, izašli na teren, obavili potrebne provjere i razgovore, te iz svega provedenog nisu utvrđeni elementi prekršaja, niti kaznenog djela koje se progoni po službenoj dužnosti.”

Tim Marka Perkovića Thompsona je u petak objavio kako će iznijeti svoje dokaze o provali na pjevačev posjed, a to je u petak popodne i učinio.“Evo dokaza da RTL-ova novinarka Danka Defiraj laže.

Narod.hr donosi četiri dokumenta koji dokazuju da Danka Derifaj ne govori istinu te da nije napravila niti osnovne provjere prije nego se popela ljestvama na terasu obitelji Perković dok su u kući bila sama, maloljetna djeca”, objavljeno je na Thompsonovoj stranici.

Objavljeni su dokumenti iz Zemljoknjižnog odjela Split od 5. lipnja 2021. iz kojih se vidi da je Marko Perković Thompson vlasnik 1/1 čestice na kojoj je njegova kuća te da je isto tako vlasnik 339 kvadrata terase koja se nalazi ispred njegovog dnevnog boravka.

“Dokumenti potvrđuju da je Danka Derifaj na “novinarskom zadatku” upala na na terasu i vrt u privatnom vlasništvu”, piše u tekstu

Ekskluzivno: Ovi dokumenti dokazuju da Derifaj ne govori istinu o svojoj provali kod Thompsona.

DP

I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments