Hrvatska nogometna reprezentacija neće se puno odmarati nakon osvajanja srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu. Odabranici Zlatka Dalića već za dva tjedna kreću u novi ciklus koji ćete moći pratiti na Novoj TV.

U sljedeće četiri godine gledatelji će moći vidjeti novo UEFA-ino natjecanje, Ligu nacija, prijateljske utakmice, kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2020. godine te kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2022. godine.

Prvu utakmicu i emisiju na Novoj TV moći ćete pratiti već za dva tjedna, točnije 6. rujna u 20:45 kada će Vatreni igrati prijateljsku utakmicu u gostima kod Portugala. Već pet dana kasnije kreće novo natjecanje- Liga nacija, a Hrvatska prvu utakmicu igra protiv Španjolske.

U listopadu na Rujevicu stiže Engleska, nažalost zbog kazne igrat će se bez gledatelja, no samo tri dana kasnije na istom stadionu Vatreni će u prijateljskoj utakmici ugostiti Jordan i bit će to prva prilika da gledatelji uživo pogledaju reprezentaciju nakon osvajanja srebra u Rusiji.

Studeni donosi pravu poslasticu jer 15. na Maksimir stižu Španjolci, a tri dana kasnije naši će u goste kod Engleza. Taj je susret na rasporedu u 15 sati.

Bit će to posljednja utakmica u godini, a već 2. prosinca u Dublinu će biti održan ždrijeb kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine.

Tako ćemo iduće godine nakon zimske pauze u siječnju i veljači već u ožujku krenuti s kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, koje će se zbog proslave 60. rođendana europskog nogometa, održavati u čak 13 zemalja.

Iduće godine u lipnju održat će se i Final Four Lige nacija. 2020. godina donosi početak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a ždrijeb skupina znat ćemo u lipnju 2019 godine. Ljetni mjeseci, točnije od 12. lipnja do 12. srpnja rezervirani su za Europsko prvenstvo.

Nova TV spremno i s veseljem dočekuje Vatrene, a svojim gledateljima ponudit će nove doživljaje u praćenju utakmica viceprvaka svijeta.