Već dva trgovačka lanca najavila da sutra ranije zatvaraju

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Nakon Spara, i Konzum je u srijedu odlučio zatvoriti svoje dućane zbog polufinalne utakmice Hrvatske i Engleske.

Nakon što je SPAR Hrvatska jučer pomalo uzdrmao hrvatsku trgovačku scenu svojom objavom da će na dan polufinalne utakmice između Hrvatske i Engleske zatvoriti svoje prodavaonice ranije, u 19:30 sati, kako bi “svojim zaposlenicima omogućili praćenje utakmice”, danas se oglasio i Konzum.

‘Na taj način željeli smo svim našim zaposlenicima omogućiti da u društvu obitelji i prijatelja imaju priliku uživo pogledati polufinalnu utakmicu Hrvatska – Engleska i mogućnost povijesnog plasmana u finale’, poručuju iz Konzuma.

Dodatno, ovaj se trgovački lanac odlučio u srijedu nagrađivati i kupce. Naime, svakoga tko 11. srpnja dođe u bilo koju Konzumovu prodavaonicu s nekim navijačkim obilježjem, nagradit će s 10% popusta na kupnju neovisno o potrošenom iznosu, piše Jutarnji list.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

HDZ uvraća Milanovću: “Iskompleksirani Klaun, koji se 80-ih učlanio u Partiju u Titovoj gardi u Beogradu, prevarantski se dodvorava krajnjoj desnici!”

HDZ je večeras kasno na Facebooku uzvratio Zoranu Milanovuću na današnju seriju uvreda koje su s Pantovčaka adresirane...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img