Thursday, September 23, 2021
HomeKolumnaVedran Kukavica: "Eno ona tamo tetka razvaljuje u chemtrailsima, razložila genom, sugerira...

Vedran Kukavica: “Eno ona tamo tetka razvaljuje u chemtrailsima, razložila genom, sugerira koji moldavski film novije produkcije pogledati, a nije stigla pročitati, nije razumjela kolika joj je kamata na nedopušteni minus?!”

Prenosimo jedan zanimljiv Facebook status poznatog novinara HRT-a Vedrana Kukavice o našim ljudima koji sve znaju, sve razumiju, a redovito ispadnu “prevareni” od banaka i drugih financijskih institucija. Pa evo što je napisao:“I još bih, evo, ako mi dopustite iznio i svoje privatno potpuno nepopularno mišljenje oko devizne klauzule, kredita u francima, dopuštenog i prešutnog minusa etc.

Sve što negdje piše, malim ili velikim slovima, sve što smo strahovali da se može dogoditi, a nadali se da neće, sve je na nama i ispod je granice dostojanstva tražiti pomoć i reći “previše je”, praviti se štonokažu braća Tošo.

Ja nikad neću pokrenuti nikakav spor protiv banke, državne ustanove, zagrebparkinga ili pak knjižnice zbog zakasnine svejedno jer to, kolikogod bilo financijski probitačno, znači priznati da sam budala, ćorav, glup i nesposoban razumjeti dvije brojke, tri postotka, četiri fraze.

Nemojte mi samo o jadnom, neukom napaćenom svijetu … eno ona tamo tetka razvaljuje u chemtrailsima, razložila genom, sugerira koji moldavski film novije produkcije pogledati, a nije stigla pročitati, nije razumjela kolika joj je kamata na nedopušteni minus?!

Ili, majstor eno odveo klince na matematičku olimpijadu u Talin, kadli u minusu i on i žena, nedopuštenom, ali prešutnom. Ma nemoj! Koga vi zajebavate?!

Ovo je kao ono s grčevima u nogometu koji, poznato je, nikad ne napadaju igrača kad mu momčad gubi.

Braćo, pretvorili smo sudove u socijalne institucije, mi smo praonica savjesti za pravosuđe koje se više ne stigne ni baviti temeljnom djelatnošću tj. krupnim kriminalom.

Prekinusmo guvernera Narodne banke koji je ionako u depri jer mu je Takashi Saito slabo zamotao sushi prošli mjesec.

Borce za potrošače digosmo s plaže baš kad su analizirali cijene koktela, a uznemirismo i marne sindikalce koji se brinu o pravima zaposlenih u Sindikatu.

Kad god se uskukumačemo, udruga banaka dođe u Banske dvore, pa popuste nama a oderu državu … jednima nadoknada štete, drugima popularnost a sve od naših para ionako.

U ovoj državi jedino s lopovima nikakvih problema, jedino oni nit šta pitaju nit se javljaju. (a nit njih itko išta pita, ali to je druga tema)Stoga RTFM! Ili štobisereklo “ćitabu pridase!”

(tebi govorim, baba ti s kremenčićima i petruljem izvarala 70 posto stanovništva Kraljevine SHS u trokutu Zadar-Sarajevo-Dubrovnik, a tebe kao zajebala napirlitana tuka na šalteru banke, ma neemoj! Aloooo?!)  - napisao je Vedran Kukavica.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments