Foto: JVP Osijek (screenshot)

Velika se tragedija dogodila noćas kod Remize u Osijeku. Nažalost, jedna je osoba poginula, čak četiri su ozlijeđene. Nije prvi put nažalost da ta cesta uzima živote, na tom mjestu ili u blizini. Još Osijek nije zaboravio ni gubitak tri mlada života na kriažnju Trpimirove i Hadrijanove, a evo, dogodilo se opet…

– Policijska uprava osječko-baranjska danas u 00,51 sati zaprimila je dojavu da je u Osijeku, Ul. cara Hadrijana 3, kod skretanja za „Remizu“, došlo do prometne nesreće u kojoj ima ozlijeđenih osoba – javila je policija, dodajući kako je na mjestu smrtno stradao vozač osobnog automobila, a čak četiri osobe su teško ozlijeđene…

– U prometnoj nesreći, na mjestu događaja preminuo je vozač osobnog automobila dok su četiri osobe zadobile teške tjelesne ozljede opasne po život te su prevezene u Klinički bolnički centar Osijek gdje im se pruža liječnička pomoć.

– Do prometne nesreće došlo je kada je vozač osobnog automobila zbog neprilagođene brzine kretanja prilikom izlaska iz zavoja sletio s kolnika, nakon čega je vozilom udario u stup i drvo da bi naposljetku vozilo bilo odbačeno u stup javne rasvjete gdje se i zaustavilo.

– Očevid na mjestu događaja obavila je zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Osijeku u suradnji s policijskim službenicima Postaje prometne policije Osijek.

Foto: JVP Osijek (screenshot)