(VIDEO) CRNOGORAC, POZNAT PO PLAKATU “RECI NE OLUJI”, nazvao Branimira Glavaša zločincem: “Vidimo se na sudu zagovorniče velikosrpske politike. J..ali te oni koji su ti to omogućili, oni koji ti to toleriraju i oni koji te štite!”

  0
  Foto: Snimka zaslona

  Dragan Crnogorac – Predsednik Saveza Srpskih udruženja Hrvatske i zaposlenik jedne državne firme gostovao je na beogradskoj TV HAPPY prije desetak dana baš u vrijeme obilježavanja sjećanja na Vukovarske žrtve. Emisija u kojoj je gostovao bavila se Vukovarom i stradanjem Vukovaraca, te kolonom sjećanja.

  U suglasju sa Savom Štrbcem koji je također bio gost emisije u kojoj je i inače dio inventara, prešao je sve granice ozbiljne komunikacije, a zbog nekih izjava biti će, sudeći po najavama i TUŽEN.

  Ta televizija je poznata po svakodnevnim huškačkim emisijama u kojoj redovito gostuju i osuđeni ratni zločinci Vojislav Šešelj i Dragan Vasiljković, zvani kapetan Dragan. Zato neka Vas i ne iznenadi naslov snimke ove emisije, a ono zbog čega će Dragan Crnogorac biti tužen počinje na 03,00 minuta videa.


  Desetak dana nakon emitiranja emisije na svojoj Facebook stranici se oglasio Branimir Glavaš kojeg je Crnogorac u svojoj izjavi uz Merčepa nazvao zločincem.

  Evo što je napisao:

  “CRNOGORAC, J..ALI TE ONI KOJI SU TI TO OMOGUĆILI, ONI KOJI TI TO TOLERIRAJU I ONI KOJI TE ŠTITE!

  Nekadašnji Pupovčev saborski zastupnik “Dragan Crnogorac, zaposlen je u državnoj tvrtki Plinakro, koja je u državnom vlasništvu RH, kao savjetnik uprave i prima 15 000 kuna neto plaću, a uopće ne dolazi na posao, niti ima bilo kakav radni zadatak.

  To je omogućeno dogovorom predsjednika HDZ-a i premijera Andreja Plenkovića i čelnika SDSS-a Milorada Pupovca,” rekla je zastupnica Vidović-Krišto, 2.lipnja 2021.godine.

  Što se od tada promijenilo?

  Koliko ja znam, ništa!

  Crnogorac je bio kandidat za Vukovarsko-srijemskog dožupana pod izbornim sloganom “Reci ne Oluji”!

  Osim što ima dobra primanja na teret RH, a kako kažu ništa ne radi, ima puno vremena i novaca da iskoristi svaki trenutak da pljuje i kleveće vlastitu državu.

  Ne samo preko hrvatskih medija, već i srbijanskih. Zadnji puta je to bilo prije desetak dana u Beogradu, kada smo obilježavali tridesetu obljetnicu tragedije Vukovara.
  E sada je dosta!
  Vidimo se na sudu zagovorniče velikosrpske politike. J..ali te oni koji su ti to omogućili, oni koji ti to toleriraju i oni koji te štite!” – napisao je Glavaš!

  Poznajući Glavaša i dosadašnju sudsku praksu možemo gotovo pa sigurno ustvrditi kako će Crnogorac biti olakšan za nekoliko desetina tisuća kuna.

  Anita M.