(VIDEO) NOVINAR SLOBODNE DALMACIJE NA GUDELJEVOJ PROMOCIJI KNJIGE U ULCINJU TRAŽIO DA MU SVIRAJU “ĆIRILICU”

0
Foto: Screenshot Facebook

U Ulcinju (Crna Gora) održana je promocija filma o Ivanu Gudelju, legendarnom igrača Hajduka. Da je na tom skupu bila dobra atmosfera dokaz su i snimke objavljene na Facebooku, na službenoj stranici KIC POP HOR-a. Naime, u opisu profila stoji da su oni “istinski zaljubljenici u glazbu i pjevanje, raznih generacija i profesija”.

Među mnogobrojnim repertoarom glazbe na toj promociji, bilo je i onih koje su se pjevale za vrijeme bivše Jugoslavije. Čini se da sljavlje bez “Hej Sloveni” i “Uz Maršala Tita” nije moglo proći. Valja naglasiti da je Gudelj vidljiv među mnoštvom, no ne pjeva. Barem ne koliko vidimo po snimkama, čak djeluje i kao da mu je pomalo neugodno.

>>>>>>HALO TORCIDA – BIVŠI IGRAČI HAJDUKA NA JUGONOSTALGIČARSKOM OKUPLJANJU, NEKI OD PRISUTNIH ČAK ZAPJEVALI I ‘HEJ SLAVENI’

No neugodno nije bilo jednom novinaru iz Splita koji je nakon što je masa otpjevala “Hej Slaveni” poželio da čuje “Ćirilicu”

Ivica Šurjak, Mehmed Baždarević, Miloš Šestić, Dževad Prekazi, Faruk Hadžibegić, Dragiša Binić, Stanisav Karasi, Husref Musemić, Predrag Pašić, Ivo Jerolimov, Miloš Bursać, Dušan Pešić, Rizah Mešković, Fuad Mulahasanović, Dževad Šećerbegović, Bajro Župić, Mirza Kapetanović, Milan Radović, Jovica Nikolić, Vančo Balevski, Dragi Kanatlarovski, Milan Petrović, Radmilo Mihajlović, Miodrag Stojiljković, Ante i Janko Miročević, Dragan Guzo Vujović, Žarko Vukčević, Slavko Vlahović, Brajan Nenezić, Mojaš Radonjić, Branislav Đukanović, Miodrag Kustudić iz Španjolske, Ljubomir Radanović iz Belgije, novinar Milojko Pantić, trener Ljupko Petrović – samo su neka imena prisutnih na promociji.

Video MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Ivica R.