VIDEO: PROCURILA SNIMKA Gotovo došlo do tučnjave između Vučića i Jeremića: ‘Hoćeš da izađemo!? Hajde!’, ….

0
foto: screenshot

Srpska Narodna stranka na svom Twitter profilu objavila je snimku svađe predsjednika te stranke Vuka Jeremića i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića na kojoj se pozivalo i na fizički obračun. 

Predstavnici Narodne stranke, Vuk Jeremić, Vladimir Gajić, Miroslav Aleksić, Borislav Novaković, pojavili su se u petak ujutro ispred Predsjedništva. Povod za dolazak je bio taj što je Aleksandar Vučić dan ranije pozvao članove Narodne stranke “da dođu i pokušaju ga linčovati”. 

“Evo ja ih molim, kompletno vodstvo te stranke, budući da su jako snažni, nemojte druge, na mene jednog vas petorica se skupite”, kazao je Vučić u četvrtak.

Na taj su se poziv čelnici Narodne stranke i odazvali u petak, a u nedjelju navečer su objavili i snimku što se toga dana događalo u zgradi Predsjedništva gdje ih je u prizemlju dočekao Aleksandar Vučić. 

Na početku snimke Jeremić poručuje Vučiću da je “lopov, izdajnik i kukavica”, a potom kreću pozivi da zajedno izađu, valjda kako bi se i fizički sukobili.

Kakva je to bila razina komunikacije pokazuje, primjerice, ovaj dio razgovora:

Jeremić: “Hoćeš zajedno da izađemo?”
Vučić: “Da izađemo!? Hajde!”
Jeremić: “Hajde!”
Vučić: “Hoćeš tu ispred?”
Jeremić: “Ti si predsjednik! Hajde!”

U jednom trenutku osiguranje ih upozorava da nije pametno da izađu, a Jeremić dobacuje “hajde, hajde”, dok Bora Novković pita Vučića što sada bježi. 

“Hoćeš me linčovati, djevojčice jedna!?”, kaže Vučić pred kraj snimke. 

dp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here