(VIDEO) Pupovac zaprijetio Sačiću riječima ‘ti si se izvukao’, misli li na četnički metak?

0
Foto: Snimka zaslona SaborRH

Tijekom žustre rasprava danas u Hrvatskom državnom Saboru manjinski zastupnik Pupovac je iz klupe obraćajući se zastupniku Željku Sačiću rekao “VI STE SE IZVUKLI”, nejasno i dvosmisleno.
Što se točno dogodilo, pogledajte u videu koji prilažemo ispod teksta.

Nakon nemilog događaja oglasio se Hrvoje Zekanović čije priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Danas se u Hrvatskom saboru dogodio nezapamćeni incident. Naime, nakon što je  zastupnik Pupovac još jednom govorio o tzv. etničkom čišćenju srpske nacionalne  manjine ’90-ih, što za njega nije neuobičajeno, usudio se ići korak dalje. Dva puta  je zastupniku i generalu pobjedničke hrvatske vojske Željku Sačiću uputio  znakovitu poruku: ‘Vi ste se zastupniče izvukli’. 

Na što je mislio? Je li mislio na četnički metak, granatu ili nož, ne znamo. U  svakom slučaju, mi Hrvatski suverenisti možemo sa žaljenjem konstatirati kako  niti u najcrnjem scenariju hrvatski branitelji, koji su ’95-te godine slavili pobjedu  nad okupatorom, nisu mogli očekivati ovakav izričaj u Hrvatskome saboru. 

Bez obzira na šok i nevjericu, mi Hrvatski suverenisti nećemo odustati od  prokazivanja političara koji negiraju temelje moderne hrvatske države, a na  najvećoj stranci u vladajućoj koaliciji je da još jednom preispita s kim vlada, jer u  suprotnom neće imati izgovor za sustavno omalovažavanje ljudi koji su stvarali  hrvatsku državu”, navodi. 

U objavi ranije na Facebooku Zekanović je napisao:

“DOSTA JE!!! SKANDAL!!!

Milorad prijeti generalu Hrvatske vojske!!!!!!

Danas 2021. godine u Hrvatskom saboru netko se usudi generalu pobjedničke Hrvatske vojske, prijetiti! “Ti si se izvukao”!!! Je li mislio na četnički metak?”, navodi se u objavi.Anita M.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here