Vučićeva supruga zove Milanovićevu suprugu u Beograd da gledaju “JOVANKU U BOJI”

0
Snimka zaslona YouTube

Tamara Vučić, supruga srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića, pozvala je prvu damu Hrvatske Sanju Musić Milanović na sudjelovanje u modnoj reviji “Jovanka u boji”.

U ime Vučićeve supruge Tamare Ministarstvo vanjskih poslova Srbije uputilo je hitno pismo ambasadi Srbije u Zagrebu, i to s ciljem da se poziv za sudjelovanje na modnoj reviji “Jovanka u boji” proslijedi Milanovićevoj supruzi.

U dokumentu stoji kako se poziv za sudjelovanje treba proslijediti što prije, a shodno protokolu izvijestiti i resorno ministarstvo, piše Nova.rs. Tamara Vučić navela je u pismu da je revija “Jovanka u boji” posvećena zajedničkoj povijesti “naših država i naroda”.

“Iza Jovanke Broz ostali su neiskorišteni najfiniji materijali, koje sada, devet godina poslije njezine smrti, dizajneri iz Srbije, kao i iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Sjeverne Makedonije i Slovenije, pretaču u suvremene kreacije”, stoji u pismu.

“S nadom da ćete mi pružiti zadovoljstvo da Vas ugostim u Beogradu, primite izraze mog posebnog uvažavanja”, zaključuje Vučićeva supruga, piše Dnevnik.hr.

Anita M.