Oglasila se Borjanova žena: ‘KOLIKO STE BOLESNI I PUNI MRŽNJE’

0
Foto: Instagram

Snežana Borjan, supruga kanadskog vratara Milana Borjana, bila je na meti hrvatskih navijača tijekom utakmice Vatrenih protiv Kanade, a nakon susreta oglasila se na svojim društvenim mrežama.

Milanu Borjanu, kanadskom vrataru koji je rođen u Kninu, hrvatski su navijači zviždali tijekom cijelog susreta, a u određenim su mu trenucima skandirali i “Borjane, ustašo”, na što im je on odgovorio s dizanjem tri prsta. Bilo je tu i raznih transparenata koji su aludirali na Borjanov bijeg iz Knina tijekom vojno-redarstvene akcije “Oluja”, a provokacije su se nastavile i nakon meča.

Kako je istaknuo Borjan, nakon utakmice mu je pristiglo nekoliko tisuća poruka na društvenim mrežama, mahom prijetećih, a sada se o tom incidentu oglasila njegova supruga Snežana.

“Ok, pobijedili ste, vrijeđali ste cijelu utakmicu. Kakvog smisla ima objavljivati ​​naše brojeve telefona na Facebooku i cijelu noć nas zvati i slati poruke, vrijeđati? Blokirali ste nam Instagram najstrašnijim uvredama. Koliko ste bolesni i puni mržnje. Svatko normalan bi slavio pobjedu, ali vi živite i slavite mržnju”, poručila je Snežana hrvatskim navijačima, nakon čega je objavila screenshot s brojevima telefona nekih ljudi koji su joj slali uvredljive poruke, prenosi Direktno.