VUK DLAKU MIJENJA, ĆUD NIKADA, Tomislav Tomašević: “Bili smo protiv ukidanja Trga maršala Tita, vraćanje sad nije prioritet, no podržati ćemo incijativu za povratak”

Must Read

Gradonačelnički kandidat Možemo Tomislav Tomašević, dao je opsežan intevju za portal Novosti iz kojeg izdvajamo dio koji se tiče povratka Trga maršala Tita:

“Glasali ste 2017. protiv preimenovanja Trga maršala Tita, što su slavili Zlatko Hasanbegović i Velimir Bujanec. Prošle ste godine izjavili da biste podržali inicijativu da se trgu vrati Titovo ime, ali da to nije prioritet. Zašto?

U situaciji u kojoj je grad razrušen, a komunalna infrastruktura sve gora i gora, fokusirat ćemo se prije svega na direktno podizanje kvalitete života svih građana. Kad je dolazila inicijativa za promjenu imena Trga maršala Tita, kritizirali smo to i iz perspektive da krajnju desnicu ne zanimaju komunalni problemi koji bi unaprijedili materijalne uvjete života ljudi.

Sadašnja pozicija može se shvatiti kao nedosljednost i bježanje od jasnog stava. Zašto vi ne biste pokrenuli inicijativu i poslali odlučan signal da baštinite antifašizam, konačno logo Nove ljevice je stilizirana petokraka?

Imam danas potpuno isti stav kao što sam ga imao i prije godinu dana i prije tri godine kad je došla u Gradsku skupštinu inicijativa krajnje desnice. Nova ljevica je isti stav kao moj, koliko se sjećam, istaknula prije godinu dana. Stav da će podržati vraćanje imena ukoliko dođe takva inicijativa, ali da to nije prioritet u odnosu na sve tekuće probleme”, donosi portalnovosti.com

dp/foto :screenshot

- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

HDZ uvraća Milanovću: “Iskompleksirani Klaun, koji se 80-ih učlanio u Partiju u Titovoj gardi u Beogradu, prevarantski se dodvorava krajnjoj desnici!”

HDZ je večeras kasno na Facebooku uzvratio Zoranu Milanovuću na današnju seriju uvreda koje su s Pantovčaka adresirane...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img