23/06/21

Zašto je Zakon o civilnim žrtvama rata jako loš i štetan?!

Must Read

Zakon o civilnim žrtvama rata!

Proteklih desetljeća veleizdajnici, agresori, srbijanski špijuni i par korisnih budala inzistirali su da se objavi Registar branitelja, jer je to, rekoše, u interesu Hrvatske. I tako objaviše Registar branitelja koji je mogao skinuti tko je htio i upotrijebiti ga u svrhe koje je htio, primjerice Srbija ili BiH. Pokušajte skinuti registar Armije BiH ili Srbije. Što je? Ne ide? Ne postoje? Naravno da ne postoje, pa ne vode Srbiju i BiH imbecili i veleizdajnici.

U svijetu javno postoji jedino Registar hrvatskih branitelja, jedinstveno i veličanstveno djelo veleizdaje koje nema pandana u svijetu. Kad istim tim veleizdajnicima spomenete da bi valjalo objaviti, reciprociteta radi, i registar neprijateljske vojske onda nastaje zgražanje. “Pa kako možete biti toliko neljudski”, pitaju nas oni, “to ugrožava te jadne ljude, njihova prava”, i sl.

Zašto je ovo bitno? Zato što po novom Zakonu o civilnim žrtvama svih stotinjak tisuća neprijateljskih vojnika ima pravo na primanja u visini do oko 3400 kuna. Zato nema Registra agresora, niti će ga ikad biti. Srbija je nešto manje od stotinjak godina crpila Hrvatsku i živjela na račun Hrvatske, a sad je pronašla način da iz Hrvatske legalno izvlači milijarde kuna godišnje, jer ne sumnjam da će se jedno 250 000 građana Srbije prijaviti i dobiti primanja.

I tako, umjesto da Hrvatska potražuje od Srbije milijarde eura na koje ima pravo i po presudama Haaškog suda, Hrvatska će Srbiji isplaćivati milijarde kuna odštete godišnje. Kladim se u život da je sljedeći korak Saborske većine (HDZ-SDSS-SDP-HNS-DP-RF…) potpisivanje kapitulacije, ulazak predstavnika yu većine u Pašićevu, pardon, Vučićevu Vladu, i povlačenje preostalih Hrvata prema Bleiburgu. Jer u vladavini opakih i bezbožnih sudbina je Isusova križ, a sudbina svakog pravog i časnog čovjeka Križni put.

Stjepan Štimac


- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

SDP-ovac rekao Selak Raspudić da lupeta, ona ga izbacila sa sjednice

Rezolucija hrvatskog eurozastupnika Predraga Matića o općem pravu na pobačaj, o kojoj bi trebao glasati Europski parlament u Bruxellesu,...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img