Zdravko Mamić nakon nove titule: ‘Dinamo je prvak života’

0
110
Screenshot Podcast Inkubator

Nakon što je Dinamo s 5:1 pobijedio Rijeku i osigurao novi naslov prvaka Hrvatske, oglasio se Zdravko Mamić.

“Dinamo je prvak! 15. naslov prvaka Hrvatske od famozne lige za bedaka danas slavi ponos Zagreba i Hrvatske. Ali nije nogometni prvak Dinamo, Dinamo je prvak života, borbe, rada i znoja. Klanovi se organiziraju, podmeću mu klipove pod noge, traže mu dlaku u jajetu, upregnuli su državu da ga unište, ni spavati ne mogu dušmani zbog uspjeha Dinama; a sve bi dali da budu Dinamo.

I baš zato čestitam prvaku života Dinamu na povijesnoj sezoni, sezoni u kojoj smo ostvarili najveći klupski uspjeh jednog hrvatskog kluba u europskim natjecanjima, osvojili naslov prvaka, a čeka nas još i finale Kupa! Čestitam svakom, ma i najmanjem kotačiću ovog stroja, ovog remek djela hrvatskog sporta, krune nogometa ovog dijela Europe koji smo stvorili. Spremačicama, kuharicama, domarima, stadionskim radnicima, zaštitarima, svim zaposlenicima kluba, skupštinarima, Upravi, a najviše igračima i stručnom stožeru želim čestitati na fantastičnoj sezoni, te usprkos svim napadima na novom naslovu prvaka.

Želim nam svima da ovoj povijesnoj sezoni dodate i naslov pobjednika Kupa jer ste najbolje što hrvatski nogomet ima! AJMOOOO DINAMOOOO!”, napisao je Mamić.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here