ZEKANOVIĆ TVRDI:“Pavliček je Plenkoviću nudio koaliciju, vozikali ga u autu zatamnjenih stakala”

  0
  Foto: Screenshot/ilustracija
  Saborski zastupnik Hrvatske demokršćanske stranke (čitaj HDZ) Hrvoje Zekanović prozvao je u četvrtak u Hrvatskom saboru predsjednika Hrvatskih suverenista Marijana Pavličeka da je na tajnim sastancima premijeru Andreju Plenkoviću nudio koaliciju, što je Pavliček demantirao.

  Marijan Pavliček je u slobodnim govorima u ime Kluba zastupnika Hrvatskih suverenista ironično čestitao vladajućoj većini jer su ljetnoj stanci dobili “još jednu ručicu” (misleći na Zekanovića).

  Na prozivke o nuđenju koalicije premijeru, Pavliček je odgovorio da Zekanović iznosi niz neistina i laži jer on nikada Plenkoviću nije nudio nikakvu koaliciju. “Drago mi je da ćete vi od danas i službeno biti dio, vašim rječnikom, trgovačke srpsko-hrvatske koalicije”, poručio je Zekanoviću.

  Zekanović je odgovorio da “stakla na automobilu kojim se vozio prema Plenkoviću ipak nisu bila dovoljno zatamnjena. “Viđeni ste, i niste bili sami na sastanku. Vi ste rekli neistinu i to jako dobro znate. Viđeni ste”, rekao je Zekanović i zaradio opomenu.