HSP ZAGREB: KOME SMETA DR. ANTE STARČEVIĆ, SMETA MU I HRVATSKA.

  0
  172
  Foto Privatni album

  KOME SMETA DR. ANTE STARČEVIĆ, SMETA MU I HRVATSKA, je naslov priopćenja HSP Zagreb nakon što su radikali iz projugoslavenskog MOŽEMO! odustali od promjene imena Mjesnog odbora “Sr Ante Starčević” u Zagrebu u kojem dalje dodaju NEĆETE DRUGOVI, NI VI DUGO.

  “Ideološko nametanje lijeve, komunističke ideologije i političko razračunavanje u Gradu Zagrebu, od strane vladajućih okupljenih oko aktivista “Možemo”, neće baš tako lako ići i proći.

  Mijenjanje imena Mjesnog Odbora “Dr. Ante Starčević”, našeg Oca Domovine i nacionalne svetinje je jedna drska i bahata provokacija, kojoj se moramo svi suprostaviti i dobro zapamtiti, kada dođe vrijeme.

  HSP Grada Zagreba nikada neće to prihvatiti, jer bi time izdali sebe, svoga utemeljitelja, svoja politička uvjerenja i pogazili sve ono zašto su se iskreni hrvatski domoljubi kroz povijest borili, stvarali i zbog toga stradali.” – zaključuju u priopćenju HSP ZAGREB!

  Dabas su iz političke zajednice Možemo! priopćili da im nije prioritet izmjena naziva zagrebačkog Mjesnog odbora (MO) dr. Ante Starčevića, u Voltino, što je inicirala predsjednice tog MO-a, a što je izazvalo oštro protivljenje oporbe i zainteresirane javnosti!

  Anita M

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here