‘ŽELIMO UDOMITI BEBU ROĐENU U RUŠEVINAMA!’ Bračni par iz Sarajeva poručuje: ‘Pomognite nam da mu pružimo beskrajnu ljubav i utjehu’

  0
  Foto: Snimka zaslona.

  Mladi bračni par iz Sarajeva želi posvojiti tek rođenu bebu koja je spašena iz ruševina u Siriji. Kako piše Avaz, njihovoj redakciji se nakon potresnih vijesti o novorođenoj bebi spašenoj iz ruševina, javio mladi bračni par koji nema djecu.

  “Molimo vas da nam pomognete da dođemo do ovog djeteta i pružimo mu beskrajnu ljubav i utjehu. Objavite vijest da se zna da u Sarajevu postoji dvoje mladih ljudi koji trenutno nemaju svoje djece, a koji bi željeli usvojiti ovu bebu i pružiti joj svu moguću ljubav ovog svijeta”, rekla je plačnim glasom žena iz Sarajeva ekipi Avaza.

  Podsjetimo, u ruševinama kuće u Jandairisu u Siriji, mjestu koje je teško pogođeno katastrofalnim potresom, spasioci su pronašli živo tek rođeno djetešce koje je pupkovinom još bilo povezano s majkom, koja nije preživjela. Djevojčica je jedina preživjela iz obitelji čiji su svi članovi poginuli u urušavanju četverokatnice.

  U tom selu na granici s Turskom spasioci su izvukli tijela njezinog oca Abdulaha Mleihana, majke Afre, triju sestara, brata i tetke.

  Anita M.