[ŽELIMO ZNATI] Kada će biti popravljena ograda na školskome igralištu?

0

U rubrici “Želimo znati” ovoga puta saznajemo odgovore vezano za ogradu i teren na školskom igralištu.

Čitatelji Dugopolje.org portala (podaci poznati redakciji) potužili su se na stanje ograde uz sportske terene na školskome igralištu. Također, osim same ograde, dobili smo pritužbe i na nekvalitetnu površinu igrališta.

Prema riječima naših čitatelja, najveći problem se čini ograda. Kako vidimo i u poslanim fotografijama, ograda je puknuta te je iskrivljena i strši prema vani. Opasnost je time veća jer djeca igrajući se trče po igralištu i vrlo lako mogu naletjeti na iskrivljeni dio ograde, koji je uz to i ruzinav. Drugi dio problema, koji je uočen na školskome igralištu, je nekvalitetna površina za igranje. Naše čitatelje zanima što Općina Dugopolje planira poduzeti o navedenom stanju školskoga igrališta i kada će se taj problem riješiti.

S obzirom na navedeno, redakcija portala Dugopolje.org kontaktirala je nadležne općinske službe. Iz Općine Dugopolje odgovorili su sljedeće:

Ograda i igralište pokraj škole je pod upravljanjem OŠ Dugopolje. Zahvaljujemo na tome što ste nam ukazali na nedostatke i opasnosti, općina će u dogovoru sa OŠ Dugopolje žurno popraviti opasne djelove ograde, a za rupe na igralištu pronaći adekvatno rješenje.

Nadamo se kako će Općina Dugopolje i OŠ Dugopolje vrlo brzo riješiti ovaj problem, te da će školsko igralište u potpunosti biti sigurno za našu djecu.

Ukoliko i Vi imate pitanja, ili želite podijeliti neku informaciju sa našim čitateljima, slobodno nas kontaktirajte putem našeg Facebooka, emaila (redakcija@dugopolje.org) ili preko kontakt Messengera izravno na našim Dugopolje.org stranicama.